Labranza Cero

Como alimentarmos sen petróleo. Agroecoloxía, soberanía alimentar, produción sustentable de alimentos, permacultura, etc.

Re: Labranza Cero

Mensaxepor emilioroman » 27 Mai 2014, 08:05

Home, dende a miña inexperiencia, de unhas 10-15 plantas puiden sacar un bote de crital (dos de garbanzos) cheo, coido que serían uns... ¿ 200g ?

O que si que lin é que se colleita cando o 70-80% está maduro, e así o fixen. Como só plantei para probar o cultivo, non para facer fariña nin nada, pois non sei si é dabondo ou non. En calquera caso, como é un cultivo "todo terreo" penso que se poden aproveitar espazos da horta ou nun monte que non estemos utilizando para o seu cultivo sen moito problema. Ademais, confirmo que as sementes aguantan na terra dun ano para outro, pois este ano estanme crecendo algunhas das que caeron do ano pasado. Como o seu período é de uns 70-80 días, en determinados climas de Galiza poderíanse plantexar ata dúas colleitas por tempada.
emilioroman
Socio/a
Socio/a
 
Mensaxes: 24
Rexistrado: 07 Mar 2014, 13:18

Anterior

Volver a Alimentación

Quen está en liña

Usuarios navegando neste foro: Ningún usuario rexistrado e 1 convidados

cron